SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestad BK
Fotboll
Färjestad BK TKH-17
vs
Färjestad BK TKH-17vs

  INFORMATION

Matchstart:lör 17 februari, 13:00
Plats:Tingvalla Isstadion
Samling:12:20, Tingvalla isstadion
Aktivitetsinfo: Färjestad BK Hockeyallians vill åter bjuda in alla medlemsföreningar till årets höjdpunkt – WINTER CLASSIC!
Lördagen den 17 februari 2024 samlar vi alla medlemsföreningar och dess spelare födda 2016–2017 på Tingvalla isstadion i Karlstad för en dag i hockeyns tecken. Vi kommer att spela massa matcher, äta korv med bröd och må allmänt gött. Aktiviteten är en fortsättning på den fantastiska dagen som genomfördes redan 2019 och återigen efter pandemin i februari 2023. Beroende på antal tjejlag som anmäler sig så anpassar vi spelschemat utifrån det likt förra året.

Tid: 13.00-15.00 (för spelare födda 2017)
Plats: Tingvalla isstadion i Karlstad

Vi kommer att med hjälp av TKH-sarger bygga upp små planer på anpassade ytor och spela matcher 3 mot 3 på 1/6 spelyta enligt hemmaplansmodellen. Ett lag bör minst ha 6 spelare och max 10. Är man fler än 10 spelare per förening skapar vi flera lag. Antal matcher beror på antal anmälda lag och kommuniceras ut ca 1 vecka innan den 17 februari.  
Notera att lagen inte kommer att ha möjlighet till omklädningsrum under dagen, varför alla spelare och ledare bör komma ombytta. En ledare från respektive förening ska agera ”matchvärd” och är behjälplig på is vid att exempelvis agera ”domare” vid sitt lags matcher. Medtag därför utrustning för bruk på is. Föräldrar och medresenärer hänvisas till läktaren. En förälder per barn får vara behjälplig med sitt barn med utrustningen.

Information om spelschema kommuniceras ut ca en vecka innan.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er.

Mer information kommer längre fram!

Mvh Ledarna Tkh17

<< Tillbaka