SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestad BK
Konståkning
Föräldramöte

Föräldramöte för

Röd, Svart, Blå, Rosa - 2 oktober 2023

Lila, Gul, Turkos, Grön, Grå -  18 oktober 2023

 

Vår förening

Färjestad BK Konståkning är en del av Färjestad BK, så vi har ingen egen styrelse och årsmöte. Vi har däremot en grupp som vi kallar styrgrupp, som i dagsläget består av Mariann Syvertsson och Maria Jansson. Vi ser gärna att någon mer förälder är med i styrgruppen, så hör av dig om du är intresserad. Vi har ett bra samarbete med huvudföreningen och vi är glada över att vara en del av Färjestad BK!

 

Tävlingstest

Svenska Konståkningsförbundet har gjort om reglerna för tävlingstest, så nu är det Tea och Felicia som bedömer när en åkare är redo för att tävla. Det finns kriterier på övningar som man ska klara för att vara redo. Tävlingstest genomförs när tränarna anser att det är dags.

 

Tävling/shower
Vi kommer att arrangera vår årliga stjärntävling Värmlandshoppet den 9 mars 2024.. Mer info kommer, men boka gärna in datumet i kalendern redan nu!  


Vi brukar även arrangera en julshow och en vårshow varje år. På hösten är det oftast mycket som ska fixas med för tränarna (nya program m.m) så julshowen är ett tillfälle för släkt och vänner att få se vad de har lärt sig, och vi kör till julmusik. På våren försöker vi att ha ett tema på showen, exempelvis Grease, och det innebär lite mer arbete för våra tränare att få till all koreografi och musik. Vi ska försöka boka datum för julshowen så att ni får datum i god tid. Det behövs hjälp från er vårdnadshavare på showen, då vi säljer fika och tar inträde.

 

Du behövs för att verksamheten ska fungera!

Vi är en ideell förening och allt arbete som görs utanför is gör vi utan ersättning på vår fritid. Det är viktigt att alla hjälper till och gör vår verksamhet så bra som möjligt!  Vi kommer att maila ut ett formulär där ni kan fylla i vilken grupp ni vill vara med i.

 

Sponsring

Som ni vet så har vi köpt in en ny skridskoslip till konståkningen. För att finansiera den så behöver vi genomföra lite försäljning (saffran, plastpåsar) och vi söker även sponsorer. Sanny Lindström informerade om förutsättningarna för sponsring. Man kan köpa en plats på vår sponsortavla som vi ska sätta upp i Löfbergs Ice Arena. Det kostar 5000 kr och då är man med både denna och nästa säsong. Kontakta Sanny om du vill vara med och sponsra föreningen. Han har mailat ut information.

Vi har tagit fram en verksamhetsidé och en värdegrund. Detta arbete gjordes förra säsongen och alla åkare och vårdnadshavare var inbjudna till kvällen.

Vi gick även igenom idrottens organisation, samt hur man hittar olika flikar på vår hemsida, som ni ser på de sista bilderna..