SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestad BK
Ishockey
Winter Classic Forshaga
2024-02-15 21:02

Och här kommer då info om Winter Classic Forshaga Edition

Samling 11.45, så ombytta som det bara går, då det kommer vara begränsat med utrymme i omklädningsrummen. Föräldrar och andra medföljande hänvisas till läktaren då det annars blir oerhört trångt. 

 

Efter avslutande poolspel får man festis och körv, och man får också chansen att kika på Forshagas A-lag som tar emot Mjölby i Hockeyettan. 

 

Ansvariga ledare på plats kommer att vara Richard Asp och Erik Johnsson. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

Winter Classic på Tingvalla
2024-02-15 20:41

Hej på er alla!

Här kommer då lagen och även spelschemat för Winter Classic på Tingvalla på lördag mellan 16.00-18.00. Samling 15.30
För er som valt att åka till Forshaga kommer info om det snart. 

 

Entré sker via hockey-entrén till vänster om den stora entrén, precis som vanligt.

Följ skyltningarna så kommer ni rätt. Det kommer finnas personer som guidar er rätt vid entrén. Notera att det kommer vara många samlade på samma yta samtidigt så föräldrar och medresenärer hänvisas till läktaren. Vi kommer att skylta med ”samlingsplatser” för lagen där ledarna från respektive lag ansvarar för att sina spelare.

  • Samling för oss  – 15.30 och kom så mycket ombytta som det bara går då det kommer vara väldigt mycket folk i hallen under lördagen. De födda 2017 spelar innan oss, mellan 13-15 så det är ingen idé att satsa på att komma tidigt.

Notera att alla barn bjuds på 1 st. korv och bord + festis under dagen. I och med att det är bandymatch i bandyhallen kommer en provisorisk cafeterian att vara öppen under aktiviteterna för ledare och föräldrar att köpa sig något gött. Denna caféteria finner ni uppe vid läktaren.

Vi vill även slå ett slag för Fritidsbanken som kommer att vara på plats under dagen där spelare och ledare har möjlighet att låna grejer om det är någon utrustning som fattas. 

 

Som ni ser är det inte många som anmält att de vill stå i mål. Så skriv in i kallelsen om spelarna vill stå, vi behöver ett gäng till, vore skönt om det kunde lösa sig innan lördag. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

Winter Classic i helgen
2024-02-12 21:20

Hej på er!

Herregud vilken helg vi haft under Beijer Hockey Games! Det har varit helt fantastiskt att hänga med alla er spelare under de här dagarna. Stort tack till alla er för att ni gjorde vårt veckoslut till något utöver det vanliga. 

 

Och nu är det dags för en ny hockey-helg, Winter Classic. Och intresset är stort från er spelare, 60 st anmälda, helt fantastiskt. Och intresset är också stort från alla de värmländska lagen, så stort så att alla inte får plats på Tingvalla. Så det kommer också vara ett Winter Classic i Forshaga samma dag med nedsläpp 12.30. 

 

Vi kommer fortsatt ha 6 lag på Tingvalla men lägger då till 2 lag även i Forshaga vilket innebär mer speltid för alla. Så imorgon skickar vi ut en kallelse med ett maxtal på 16 spelare (vilket då blir 2 lag med 8 spelare i varje). Vill man då istället spela i Forshaga svarar man på den kallelsen att man åker dit och tar bort sig själv från kallelsen som gäller Winter Classic på Tingvalla. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

 

 

Målvakter sökes
2024-02-07 21:19

Precis som för A-laget för ett tag sedan så söker vi nu efter målvakter till morgondagens och söndagens knattematcher under Beijer Hockey Games.

Vi kommer att öppna upp kallelserna igen så att ni kan fråga era barn om det är någon mer som vill stå i mål. Vi behöver en till målis till torsdagen och en till på söndagen. För det behövs ju liksom två målvakter per match, annars blir det svårt. 

Så fråga era barn en gång till om de vill stå i mål och skriv i kallelsen. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

 

Beijer Hockey Games återigen
2024-02-04 20:40

Hej på er alla igen

Då börjar det klarna lite för oss vad som gäller under Beijer Hockey Games.

Vi kommer att ha tillgång till Docero Lounge där vi kan hänga och byta om både inför och efter match.

Vi samlas senast 45 min innan nedsläpp utanför Löfbergs ICE Arena där vi ledare sedan tar hand om barnen inför och efter att vi spelat våra knattematcher. Torsdag samling 18.15, lördag och söndag samling 15.15.

Gärna att man då är lite ombytt redan. Typ underställ, hockeybyxor, benskydd och damasker är bra om man redan har på sig när man kommer till arenan. Och vill man sedan byta om efter vår match är ju ett ombyte en bra grej att ha med i trunken. Matchtröjor får man på plats av oss ledare.

 

Vi traskar gemensamt upp till logen där vi sedan byter om resten tillsammans och där man då också får sin tröja man ska spela i.

 

Efter att vår match är klar kommer en av spelarna bli intervjuad på isen, och laget ska sedan ställa upp sig på varsin sida på isen vid spelargången för att hälsa landslagen välkomna ut på isen inför period 2 innan vi kliver av och går upp tillbaka till Docero.

 

Efter att vi har spelat vår match finns möjligheten att hänga kvar med oss ledare och sina polare i laget och käka burgare och kolla klart på matchen tillsammans. Burgarna för barnen kostar 89 kr och bekostas av er föräldrar själva.

 

Vill ni föräldrar kika på matchen som är i anslutning till den knattematch ert barn ska spela kommer här ett antal länkar där ni kan köpa biljetter för bra pris. Alla tillgängliga platser som finns är det bara att köra på.

På de länkarna finns också tillvalet för burgare till barnen.

Och det finns också då länk för att köpa bara burgare, med en biljett som kostar 0 kr där ni som inte kommer vara och kolla eller redan köpt biljett kan köpa en burgare till barnen. (Det måste vara kopplat till en biljett, därav lösningen med att biljetten kostar 0 kr.)

 

De kallelser vi skickat ut till matcherna kommer vi att låsa tisdag kväll efter träningen. Innan det vill vi gärna att de som vill stå i mål skriver in det i sin kallelse. Det behövs två målvakter per knattematch.

 

Biljetter föräldrar (och burgare till barnen) TORSDAG: https://secure.tickster.com/v8c3tuhp62e94gv?c=ctgymrd

 

Biljetter föräldrar (och burgare till barnen) LÖRDAG: https://secure.tickster.com/2bx0brfe0mymda0?c=2wk1ebf

 

Biljetter föräldrar (och burgare till barnen) SÖNDAG: https://secure.tickster.com/y6b5gytd4yxfyje?c=p11d9ht

 

Bara burgare (kom ihåg att välja rätt dag och match): https://secure.tickster.com/kwjaxaa0h2fhd6b?c=5hhl3x1

 

Mvh 

Ledarna TKH-16

Beijer Hockey Games igen
2024-02-03 14:19

Hej på er

Vi behöver fylla upp med lite fler spelare på söndagens knattematch så man får nu anmäla sig till den även om man redan är anmäld till en av de andra matcherna. 
Maxantalet per match är 22 spelare, 2x5 utespelare och 1 målvakt per lag. Och till söndagen är det än så länge bara 13 spelare anmälda. 

 

Mer info om biljetter och allt kommer så snart jag får mer info. 

 

mvh

Jonas TKH-16