SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Färjestad BK
Ishockey
Slutet på säsongen
2024-03-08 09:36

Temperaturen kryper över nollan, SHLs grundserie närmar sig slutet och slutspelet är snart här, snön börjar töa bort. Alla positiva tecken på att våren närmar sig. 
Men också då att vår ishockey-säsong närmar sig slutet. 

 

Som den uppmärksamme kanske redan märkt är det bara några få träningar kvar som ligger i kalendern framöver.

Och en avslutning i Löfbergs Arena stundar, med körv och festis efter träningen. 
Avslutningen är planerad att gå av stapeln nästa lördag, 16/3 kl 13.30-14.50 och efter träningen bjuder föreningen på körv och festis i kafét som vi brukar.

Anledningen till att säsongen tar slut såpass tidigt är att helgen efter är det skridskotävling på Tingvalla och veckan efter det tar de bort isen. 

Det kommer kanske finnas lite strötider för oss i slutet på mars, början på april i ICE Arena men det återkommer vi till längre fram. 

 

Mvh

Ledarna TKH-16

Cupen Hammarö 24/2
2024-02-22 09:30

På lördag är det dags för sista poolspelet för säsongen, när vi åker tre lag till Hammarö. 

Här kommer spelschema och lagindelning. 

 

Alla tre lagen kommer ha tillgång till omklädningsrum 1 och det är samling senast 30 min innan matchstart för respektive lag. 

 

Som tidigare aviserat är det spaghetti bolognese till lunch och det serveras också mellanmål. 

Betalning för cupen sker i efterhand då Hammarö fakturerar efter avslutad cup. 

 

Ha kul och kör hårt alla ni som ska dit och spela!

 

mvh

Ledarna TKH-16

Winter Classic Forshaga
2024-02-15 21:02

Och här kommer då info om Winter Classic Forshaga Edition

Samling 11.45, så ombytta som det bara går, då det kommer vara begränsat med utrymme i omklädningsrummen. Föräldrar och andra medföljande hänvisas till läktaren då det annars blir oerhört trångt. 

 

Efter avslutande poolspel får man festis och körv, och man får också chansen att kika på Forshagas A-lag som tar emot Mjölby i Hockeyettan. 

 

Ansvariga ledare på plats kommer att vara Richard Asp och Erik Johnsson. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

Winter Classic på Tingvalla
2024-02-15 20:41

Hej på er alla!

Här kommer då lagen och även spelschemat för Winter Classic på Tingvalla på lördag mellan 16.00-18.00. Samling 15.30
För er som valt att åka till Forshaga kommer info om det snart. 

 

Entré sker via hockey-entrén till vänster om den stora entrén, precis som vanligt.

Följ skyltningarna så kommer ni rätt. Det kommer finnas personer som guidar er rätt vid entrén. Notera att det kommer vara många samlade på samma yta samtidigt så föräldrar och medresenärer hänvisas till läktaren. Vi kommer att skylta med ”samlingsplatser” för lagen där ledarna från respektive lag ansvarar för att sina spelare.

  • Samling för oss  – 15.30 och kom så mycket ombytta som det bara går då det kommer vara väldigt mycket folk i hallen under lördagen. De födda 2017 spelar innan oss, mellan 13-15 så det är ingen idé att satsa på att komma tidigt.

Notera att alla barn bjuds på 1 st. korv och bord + festis under dagen. I och med att det är bandymatch i bandyhallen kommer en provisorisk cafeterian att vara öppen under aktiviteterna för ledare och föräldrar att köpa sig något gött. Denna caféteria finner ni uppe vid läktaren.

Vi vill även slå ett slag för Fritidsbanken som kommer att vara på plats under dagen där spelare och ledare har möjlighet att låna grejer om det är någon utrustning som fattas. 

 

Som ni ser är det inte många som anmält att de vill stå i mål. Så skriv in i kallelsen om spelarna vill stå, vi behöver ett gäng till, vore skönt om det kunde lösa sig innan lördag. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

Winter Classic i helgen
2024-02-12 21:20

Hej på er!

Herregud vilken helg vi haft under Beijer Hockey Games! Det har varit helt fantastiskt att hänga med alla er spelare under de här dagarna. Stort tack till alla er för att ni gjorde vårt veckoslut till något utöver det vanliga. 

 

Och nu är det dags för en ny hockey-helg, Winter Classic. Och intresset är stort från er spelare, 60 st anmälda, helt fantastiskt. Och intresset är också stort från alla de värmländska lagen, så stort så att alla inte får plats på Tingvalla. Så det kommer också vara ett Winter Classic i Forshaga samma dag med nedsläpp 12.30. 

 

Vi kommer fortsatt ha 6 lag på Tingvalla men lägger då till 2 lag även i Forshaga vilket innebär mer speltid för alla. Så imorgon skickar vi ut en kallelse med ett maxtal på 16 spelare (vilket då blir 2 lag med 8 spelare i varje). Vill man då istället spela i Forshaga svarar man på den kallelsen att man åker dit och tar bort sig själv från kallelsen som gäller Winter Classic på Tingvalla. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

 

 

Målvakter sökes
2024-02-07 21:19

Precis som för A-laget för ett tag sedan så söker vi nu efter målvakter till morgondagens och söndagens knattematcher under Beijer Hockey Games.

Vi kommer att öppna upp kallelserna igen så att ni kan fråga era barn om det är någon mer som vill stå i mål. Vi behöver en till målis till torsdagen och en till på söndagen. För det behövs ju liksom två målvakter per match, annars blir det svårt. 

Så fråga era barn en gång till om de vill stå i mål och skriv i kallelsen. 

 

mvh

Ledarna TKH-16

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Ishockey, 21/12 10:18 
Nyheter från föreningen